WDHP 1620 AM është zakonisht stereo, si dhe të gjitha-digital formatimit, dhe kjo është e vetmja e vërtetë 10, 000-Ndalesa vat radio në Zonën. Formatimi ynë përfshin muzikë të re (Reggae, Calypso, Soca, R&B, Latina, Shtet & Perëndimor) chat si dhe raporte. WDHP është gjithashtu shtëpia e më tepër foli për, si dhe më të popullarizuara chat tregon në vendet e Virgjër. Ynë më në kërkesën demonstrojnë, "Mario në pasdite", pajisjet dhe ndezjes së dritave valët e përditshme së bashku me sponsor Mario Murhed. Stay tuned për të ndihmuar Mario e premte nëpërmjet e mërkura që vjen nga 1: 00pm për të ndihmuar 5: 00pm.

WDHP AM adresa faqen zyrtare është www.reefbroadcasting.com

WDHP AM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Virgin Islands : WDHP AM ]