Somos 93.5 FM

Info koment Stacione raport

Somos 93.5 FM radio është dhe FM internet Choice radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi.

Somos 93.5 FM adresa website zyrtar është corporacionsomos.com

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations