top logo

Romancë 93.1 FM është një radio popullor bazuar në muzikë romantike nga popullore tematike radio transmetues i Venezuelës i cili është i njohur si circuitolider. Romancë 93.1 FM është më i miri në qasjen radio klasë për njerëzit që i pëlqen këngë romantike. Transmetuesi ka marrë disa këngë romantike bazuar stacion radio dhe ky radio është transmetuar duke përdorur frekuencën e 93.1
Romancë 93.1 FM adresa website zyrtar është www.circuitolider.com

Romancë 93.1 FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Romancë 93.1 FM ]