RNV Anzoategui

Info koment Stacione raport

RNV Anzoategui broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, RNV Anzoategui broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

RNV Anzoategui official website address is rnv.gob.ve

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations