Radio Premio

Info koment Stacione raport

Radio Premio është një stacion popullor Venezuela bazuar radio që transmeton lloje të ndryshme të programeve të radios. Si bota po bëhet moderne dhe procesi i transmetimit dhe argëtuese ndryshuar kështu Radio Premio ka ndryshuar teknika e saj transmetimit. Ata janë duke përdorur pajisje të fundit të transmetimit, me qëllim për të siguruar dëgjuesit e tyre me të mira në programet e radios klasës.
Radio Premio adresa faqen zyrtare është www.radiopremio103.com

Vend: Venezuela

Zhanret:

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations