top logo

Radio Continente transmeton një përzgjedhje të larmishme e në komunitetin tuaj dhe programet gjithashtu vend i krijuar gjerë software, të dy audio dhe gjithashtu fraza verbale, brenda sistemit stereo hi-fi. Stacionet radio Continente gjithashtu besojnë në dhënien shumëllojshmëri e vërtetë audio.

Radio Continente adresa faqen zyrtare është www.circuitoradiocontinente.com

Radio Continente
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Radio Continente ]