Promesa Stereo

Info koment Stacione raport

Promesa Stereo broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Promesa Stereo broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Promesa Stereo official website address is promesastereo.com

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations