top logo

Pacifica 90.7 FM është një stacion qëllime komerciale
ungjilltarët, zhvilluesi i kulturore, Mesazhet rekreative dhe informative me qëllim të edukimit qytetar nëpërmjet vlerave grit: Paqe, Respekt, Përgjegjësi, Ndershmëri, dhe mirë
i përbashkët.

Pacifica 90.7 FM adresa website zyrtar është www.pacifica.fm

Pacifica 90.7 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Pacifica 90.7 FM ]