top logo

Norte Stereo është një pjesë e theme ndryshme bazuar radio stacioni nga rrjeti radio Vie. Norte Stereo është një nga popullore dhe më të dëgjuar në radio stacionin e tyre në internet. Norte Stereo luan këngë që shprehin dashurinë dhe emocionet ndaj njëri-tjetrit në mes tyre dhe dëgjuesit në mënyrë që këngët janë zgjedhur me kujdes në radio, në mënyrë që të jetojnë deri në emërtimin e tyre të stacionit.
Norte Stereo adresa zyrtare e internetit është www.nortestereo.net.ve

Norte Stereo
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Norte Stereo ]