I lodhur 97.7 FM

Info koment Stacione raport

I lodhur 97. 7 FM mund të jetë një sulm të banosh në të transmetimit në internet re gyp muzikë varësi Porto Çikago Cruz, Anzoategui, Venezuela. I lodhur 97. 7 FM merr gamë të veçantë të stileve të reja të muzikës, duke përfshirë muzikën lagjen e re, Adult Moderne, Më 40 / Pop. Në mesin e burrave dhe grave jashtë vargjet e moshës kjo radio gyp të veçantë merr programeve të reja të muzikës dhe bisedoni tregon njëzet e katër orë të banojë në internet.

I lodhur 97.7 FM adresa website zyrtar është www.lasser977fm.com

Vend: Venezuela

Zhanret: / / /

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations