top logo

La Super 93 shows a different scope of mainly and broadly delivered projects, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, in hello fi stereo. La Super 93 supporters put stock in giving genuine music mixture, kështu që anëtarët e publikut mund të vlerësoj një inventar pamatshëm e këngë të njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe në mënyrë të konsiderueshme më shumë.

La Super 93 Adresa zyrtare e internetit është www.super93fm.com.ve

La Super 93
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : La Super 93 ]