top logo

La Romantica 98.9 FM transmetimi jetojnë nga Venezuela. La Romantica 98.9 FM transmetuar lloj të ndryshme të pop fundit, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. La Romantica 98.9 FM streaming muzikë dhe programet si në internet. La Romantica 98.9 FM është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

La Romantica 98.9 FM adresa e internetit është www.globalhost.com.ve

La Romantica 98.9 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : La Romantica 98.9 FM ]