top logo

La Romantica 98.7 FM gives twenty four hour (24orë) përzierje e një klasifikimeve pak dhe stilet e muzikës. The station plays all the music you adore while endeavoring to stay aware of the longings of its audience members.

La Romantica 98.7 FM adresa website zyrtar është lorini.net

La Romantica 98.7 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : La Romantica 98.7 FM ]