La Romantica 97.1 FM

Info koment Stacione raport

La Romantica 97.1 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

La Romantica 97.1 FM adresa e internetit është www.globalhost.com.ve

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations