top logo

La Romantica 88.9 is a live online Spanish radio in Caracas, Venezuela . La Romantica 88.9 transmetim 24 orë program të jetojnë në internet. La Romantica 88.9 vision is to represent Venezuela culture globally, kompania i synimeve të dhënësit dëgjuesit të cilët flasin Spanishand jetojnë si brenda dhe jashte vendit. Only Venezuela content are transmitting through this station so far. La Romantica 88.9 are committed to promote Venezuela Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

Programet popullore :

  • Në kontakt
  • ME JU
  • GASTRONÓMICA LEVIZUR
  • Gëzuar
  • EL deshifroj Enigma
  • Esencë
  • Wake Up shqisat tuaja
  • Çdo mëngjes
  • Kënaqësitë urbane

Faqja Zyrtare : www.laromanticafmcenter.com.ve

La Romantica 88.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : La Romantica 88.9 ]