LA MEGA 99.7 FM

Info koment Stacione raport

LA MEGA 99.7 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje që përfshin disa zhanre dhe stilet që lidhen me muzikën. stacioni luan çdo një prej muzikës e doni edhe pse përpiqet për të mbajtur për shkak të dëshirave përfshijnë dëgjuesit.

LA MEGA 99.7 FM adresa e internetit është www.lorini.net

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations