LA MEGA 88.9 FM

Info Comment Report

LA MEGA 88.9 FM telecasts a different scope of mainly and broadly delivered projects, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, në Peshendetje fi stereo. LA MEGA 88.9 FM supporters have confidence in giving genuine music mixture, so audience members can appreciate an inconceivable list of known and obscure tracks, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, and substantially more.

LA MEGA 88.9 FM adresa e internetit është lorini.net

Vend: Venezuela

Popular Stations