top logo

KYS FM synon dëgjuesit për programet e tyre radio që janë në mes të moshës 10 në 50. KYS FM është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, uplifting dhe bashkëkohore, pop, më i lartë 40 Formati i bazuar muzikë për një audiencë globale. KYS FM janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Venezuelën.
KYS FM adresa faqen zyrtare është www.kysfm.com

Kiss FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Kiss FM ]