top logo

Kontacto 99.3 FM is a hit live online broadcasting music channel based on El Tocuyo, Venezuela. Kontacto 99.3 FM luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Adult Bashkëkohor, Adult Rock. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Kontacto 99.3 FM adresa website zyrtar është www.kontacto99fm.com

Kontacto 99.3 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Kontacto 99.3 FM ]