Jufers FM

Info koment Stacione raport

2007 ishte viti kur radio e parë në transmetuar nga studio e saj të transmetimit dhe prej atëherë Jufers FM është ende i fortë me programet e tyre radio dëgjues i orientuar. Ata që drejton radion janë të njohur edhe dhe ka marrë lidhje të mira me këngëtarë të popullarizuara të Venezuelës Kjo është arsyeja pse Jufers FM mund të japë disa programe të vërtetë të mëdha.
Jufers FM adresa faqen zyrtare është www.jufers.com

Vend: Venezuela

Zhanret: /

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations