top logo

FM Qendra Circuit është organizata më e madhe radiale e Venezuelës dhe ka stacione që arrijnë audienca të ndryshme, duke formuar një audiencë të lartë, si në kryeqytet dhe në mbarë vendin. Ajo ka radio stacione FM, specialitet: Parti 106.5 me salsa dhe të gjitha shije e Karaibeve, Nxehtë 94.1, një koncept të plotë të ankthit për të rinjtë tripeen plotë 91.9 “Candela Pura” me të gjitha hitet e momentit dhe romantike 88.9, drejtpërdrejtë për shqisat tuaja. Ne brezin ne amplitudë moduluar jam qark qendrës dhe RQ e tij të stacioneve prind 910, programimit të cilit përfshin muzikë tropikale valle dhe informacione, plus Radio Kujtimet 1300, dedikuar për suksesin e djeshme. Megjithatë, differentiator kryesor është Circuit Qendra Trafikut, Shoferi i pari dhe i vetmi të plotë të shërbimit në kryeqytetin tonë, me raportet e tij të kuqe helikopter nga motor tonë dhe raportet tona për lëvizjen e trafikut në zonën metropolitane të Caracas njëjtën kohë nga 4 Stacione FM dhe AM 1300, udhëzuese shoferët nën një kontekst arsimor dhe motivuese.

Nxehtë 94.1 FM adresa website zyrtar është www.hot94fm.com.ve

Nxehtë 94.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Nxehtë 94.1 FM ]