I plotë 95.5 FM

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. In case of Full 95.5 FM, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

I plotë 95.5 FM adresa website zyrtar është www.full955fm.com.ve

Vend: Venezuela

Zhanret:

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations