top logo

Frecuencia Ndjenja është radio që kupton ndjenjat e dëgjuesve të tyre dhe ata jo vetëm që e kupton dëgjuesit e tyre ndjenjat, por edhe rregullon programeve dhe karakteristikat e radios në përputhje me nevojën e dëgjuesit ndjenjat e tyre. Në kohë të ndryshme të ditës Frecuencia Ndjenja rregullon një lloj të ndryshme të muzikës në mënyrë që ata mund të jenë shumë të popullarizuara.
Frecuencia Ndjenja adresa zyrtare e internetit është www.frecuenciafeeling.com

Ndjenja Frekuenca
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Ndjenja Frekuenca ]