FM Lajme

Info koment Stacione raport

FM Noticias lindën 15 vjet më parë në ishullin Margarita, i cili na bëri stacionin e parë të lajmeve në Venezuelë lindore. 9 vjet më parë kemi filluar transmetimin në shtetin Anzoategui, pozicionuar sinjal tonë në qytetet e veriut. FM Noticias janë njohur me Çmimin Kombëtar të Gazetarisë në dy edicionet. FM Noticias kemi një ekip të profesionistëve të komunikimit të rendit të parë, së bashku me shërbimet e informacionit ndërkombëtare të tilla si Radio France International dhe Radio Nederland.

FM Noticias adresa faqen zyrtare është www.fmnoticias.com

Vend: Venezuela

Zhanret:

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations