top logo

Favorita 106.1 FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Favorita 106.1 FM adresa website zyrtar është www.favorita1061fm.com.ve

Favorita 106.1 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Favorita 106.1 FM ]