top logo

Ciudad 88.5 FM transmetimi jetojnë nga Venezuela. Ciudad 88.5 FM broadcast Spanish Music, Spanish Talk, Më 40 / Pop. Ciudad 88.5 FM streaming muzikë dhe programet si në internet. Ciudad 88.5 FM është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Ciudad 88.5 FM adresa website zyrtar është www.ciudad885.com

Ciudad 88.5 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Ciudad 88.5 FM ]