Circuito Lider është transmetuesi i popullore radio tematike transmetues i Venezuelës i cili ka marrë shumë e radio stacionit. Të gjitha stacionet radio operuar nga transmetuesi është shumë popullor në të gjithë rajonin dhe kjo Circuito Lider është radio e tyre kryesor në mesin e shumë stacione të tjera të njohura radio e cila ka një numër të madh të dëgjuesve çdo ditë.
Circuito Lider adresa faqen zyrtare është www.circuitolider.com

Lider qark
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Lider qark ]