top logo

Jo çdo llojet e gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Centella FM to chose only those music which are liked by their listeners and are trending at the moment. Kështu, Centella FM cars about your musical choice.
Centella FM official website address is www.centellafm.net.ve

Centella FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Centella FM ]