top logo

CDR FM është medium online për të dashuruar radio. Ky është një lloj i radio e cila ka arritur një qëllim për të qenë një nga më të popullarizuar në internet radio stacionet bazë atje në Venezuelë. Radioja është e lirë dhe e thjeshtë dhe ka një shumë e komunitetit të madh për të mbështetur atje përpjekje në mënyrë që të sigurojë ata me dashurinë dhe mbështetjen që i bën ata të ditës edhe më të mirë dhe më të mirë nga dita në ditë.
CDR FM adresa faqen zyrtare është www.cdrmerida.com.ve

CDR FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : CDR FM ]