Caribena Radio

Info koment Stacione raport

Caribena Radio, e cila është radio që ofron mbulim radio shumë të gjithë vendin, edhe krenohet në krye të shërbimeve varg në drejtim të pajisjeve të transmetimit, teknika dhe një përzierje ekzotike e burrave dhe grave krijuese të talentuar dhe të rinj dhe çuditërisht të cilët janë të shtyrë nga besimi shkëlqyer dhe absolut në radio botën e korporatave. Kjo është radio stacioni plotësisht profesionale.
Caribena Radio adresa e internetit zyrtare është www.caribe94fm.es.tl

Vend: Venezuela

Zhanret: /

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations