Kapital 99.9 FM

Info koment Stacione raport

Kapital 99.9 FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Kapital 99.9 FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Kapital 99.9 FM adresa website zyrtar është 999capitalfm.com

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations