Nxehtë 98.5 FM

Info koment Stacione raport

Nxehtë 98.5 FM janë një stacion radio që transmeton më shumë hits dhe këngë dëgjuar në Venezuelë. Programi ynë është i fokusuar në argëtim dhe informacion ditës, çdo ditë ne të lidhur me qindra njerëz të cilët identifikohen me stilin tonë dhe kanë mbetur në simfoni të vazhdueshëm. Struktura Programi ynë është projektuar për të kënaqur shijen diskriminues të segmentit YOUNG-rritur të të dy gjinive, vjeç 15 në 60, dhe objektivi ABCD.

Nxehtë 98.5 FM adresa website zyrtar është caliente985fm.com.ve

Vend: Venezuela

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations