top logo

Audaz FM parë e krijuar në shkurt 8 2011. Audaz FM është e vendosur dhe është vetëm radio stacioni në internet dixhital i Venezuelës i cili është duke luajtur 55 minuta nga hitet e muzikës çdo orë. Kjo do të thotë radio e saj popullor me shumë më pak sasinë e reklamës dhe tipar të saj kryesor është se shumë për të transmetuar gjithnjë e më shumë muzikë, por gjithnjë e më pak reklamë. Audaz FM është destinacioni juaj i fundit radio.
Audaz FM adresa faqen zyrtare është www.audazfm.com

FM guximshme
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : FM guximshme ]