top logo

Aguila 91.3 FM specializuar në zhanrin salsa, me qëllim që të bëhet tregu më konkurrent dhe një numër në audiencë me një shumëllojshmëri të programeve dhe prodhimeve të shkëlqyera për të kënaqur stacionin lover muzikë salsa.

Aguila 91.3 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Aguila 91.3 FM ]