I pranishëm 90.3 FM

Info koment Stacione raport

I pranishëm 90.3 FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, I pranishëm 90.3 FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

I pranishëm 90.3 FM adresa website zyrtar është www.unionradio.net

Vend: Venezuela

Zhanret: /

loading...

Venezuela Radio Stations

Popular Stations