top logo

DHE 106.5 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, DHE 106.5 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Contact Info:
2301 Plover Road
Plover, WI 54467
1-800-967-9983

DHE 106.5 Adresa e internetit është www.y1065.com

DHE 106.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : DHE 106.5 ]