top logo

WYXI Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. WYXI Radio broadcasters believe in providing Oldies, local talk, lajm, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Oldies, local talk, lajm.

WYXI Radio website address is www.wyxi.net

WYXI Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ SHBA : WYXI Radio ]