top logo

Wp 88.7 FM është WPSC 88.7 FM, pretenduar dhe punuar nga Bordi i Universitetit William Paterson Drejtues, dhe është një pjesë e William Paterson Broadcasting Network.

WPSC 88.7 FM janë një 200 vat (ERP) Stacioni jo-biznes radio që i shërben një gamë që përmban më shumë se 2.5 milion individë dhe është një pjesë e #1 Tregu radio në Shtetet e Bashkuara, New York City. Stacioni punon me një ekspert Menaxheri i Përgjithshëm i paguar dhe një Asistent Menaxher i Përgjithshëm, dhe understudies, diplomuar të klasës dhe të grupit individë vullnetar si shefat e departamenteve dhe on-ajër identitetet.

WPSC 88.7 FM adresa website zyrtar është wpsc.wpunj.edu

WPSC 88.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : WPSC 88.7 FM ]