Wmbr Fm

Info koment Stacione raport
Wmbr Fm dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Wmbr Fm është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e SHBA në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Wmbr Fm adresa faqen zyrtare është wmbr.mit.edu

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations