top logo

WION AM STEREO 1430 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Live from Ionia, M! The BEST sounding AM station in the nation! Proudly transmitting AM Stereo! We’re here so you can listen easily. WION AM STEREO 1430 Facebook (@I1430) for up to the minute items of interest on our airwaves and in our community!

WION AM STEREO 1430 Adresa e internetit është www.i1430.com

WION AM STEREO 1430
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : WION AM STEREO 1430 ]