WGAU AM

Info koment Stacione raport
WGAU (1340 AM, “Lajme-Talk 1340”) është një stacion radio licencuar për të shërbyer Athinën, Georgia, SHBA, që transmeton Lajme / format Talk. Stacioni ka luajtur shumë formate të ndryshme muzikore para se kalimi në formatin aktual të lajmeve dhe flasin në fillim të viteve 1990. Ajo ofron përditësime lajme, tregon flisni, programe informative 24/7. WGAU AM adresa faqen zyrtare është www.1340wgau.com

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations