top logo

WEIU Odyssey is a online music radio station. WEIU Odyssey broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. WEIU Odyssey has something for all discerning music lovers.

WEIU Odyssey
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : WEIU Odyssey ]