Wbwh Fm

Info koment Stacione raport
Transmetimet Wbwh FM dy SHBA dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni Wbwh Fm kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si SHBA ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Wbwh FM shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
Wbwh Fm adresa faqen zyrtare është www.blufftonconnection.com

Vend: SHBA

Zhanret: / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations