WBTR FM

Info koment Stacione raport
WBTR-FM (92.1 FM, “B-92.1 Vendi”) është një stacion radio licencuar në qytetin e Carrollton, Georgia, e vendosur në perëndim-jugperëndim të Atlanta. Stacioni luan një format muzikë vend. Ajo gjithashtu luan shumë zhanre të ndryshme të muzikës si Adult bashkëkohore dhe ofron argëtim të mirë për dëgjuesit e Gjeorgjisë në perëndim dhe në lindje Alabama, duke përfshirë Carroll, Haralson, Dëgjuar, Coweta, Douglas, Randolph, dhe qarqet CLEBURNE. WBTR FM adresa faqen zyrtare është b92country.com

Vend: SHBA

Zhanret: /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations