top logo

Valley 98.9 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Valley 98.9 broadcasters believe in providing Classis hits music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Classis hits.

Valley 98.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Valley 98.9 ]