Disco Parajsa

Info koment Stacione raport

Disco Parajsa ka nevojë për hyrje të tjera, si emri i radios flet për llojin e radios. Në zemër të programeve të radios Disco Parajsa është disko muzikë pastër. Për t'u angazhuar dëgjuesit e saj me secilin nga programet dhe gjurmët e tyre ata luan ata luan shumë më të mirë të botës disko muzikë.
Adresa e internetit zyrtare Disco Parajsa është www.thediscoparadise.com

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations