Shkëmb 100.5

Info koment Stacione raport
WNNX (100.5 FM, “Rock 100.5”) is an Atlanta radio station airing a mainstream rock format. It plays different range of music genres like Classic Rock. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel’s success was driven largely by the strength of its running programs with Alternative music. Shkëmb 100.5 FM adresa website zyrtar është www.atlantasrockstation.com

Vend: SHBA

Zhanret: /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations