top logo

Lumi 105.5 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Copperopolis, US or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Copperopolis, US and from the whole world The River 105.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Lumi 105.5 Adresa e internetit është www.krvr.com

Lumi 105.5
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Lumi 105.5 ]