Ramblin Radio

Info koment Stacione raport

Mirë se vini në Ramblin Radio, Radio për individët të cilët ndjenjave, pa marrë parasysh nëse ju jeni duke mbetur në një qoshe në Winslow Arizona, ose drejtimin poshtë një Dream…
Këtu në Ramblin Radio duam muzikën tonë dhe ju do të dëgjoni asgjë nga guri shembullore ndaj dëshpëruar ndaj kombit nga 50-së, 60'S, 70'S, 80'S, 90'S dhe në të vërtetë, edhe mijëvjeçarin e ri. Check out një mendje për madhështore Dj-së tonë dhe lumë!

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations