Radio PDLA broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio PDLA broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Radio PDLA website address is www.poderdesdeloalto.com

Radio PDLA
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Radio PDLA ]